Попаднах при д-р Иво Априлов случайно заради удобния адрес на кабинета, но останах неслучайно. Още при първото ми посещение видях, че той държи на нещата, които са важни за мен – планиране на времето, достатъчна информация, внимателно отношение.
Когато реших да сложа импланти, естествено се обърнах първо към него за предложение. Ценя високо, че предварително имах точен и разбираем план за действие, съобразен с моето свободно време.
Знаех, че процедурата ще продължи около 2 часа, че ще ми бъде поставена силна упойка, знаех какви грижи трябва да полагам за имплантите след операцията, и се чувствах информирана, спокойна и в добри ръце. Усещането по време на самата операция не беше приятно, но не беше и ужасяващо, бих могла да го нарека дискомфорт. Мислех, че след като действието на упойката отмине ще се гърча от болки, но бях предупредена да си осигуря почивка, големи количества лед и малко Аулин, което се оказа достатъчно на следващия, последващия и всички останали дни да се чувствам ОК, а 2 дни след операцията се върнах на работа без да предизвиквам любопитни погледи към отеклото си лице и болезнена физиономия, а док беше насреща, когато имах нужда от още информация, подкрепа или малка похвала.